بخش خصوصی بازار ویژه برای فعالان حوزه هوشمندسازی است

بخش خصوصی بازار ویژه برای فعالان حوزه هوشمندسازی است

آزینیک: معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با تاکید براینکه، اصول تفکر دولتی با نوآوری بویژه هوشمندسازی متناقض است، به فعالان حوزه هوشمندسازی سفارش کرد به دنبال بازار بخش خصوصی کشور باشند.


به گزارش آزینیک به نقل از ایرنا، سورنا ستاری عصر دوشنبه در ششمین نمایشگاه دستاورهای بومی اینترنت اشیا (Iotex۲۰۲۱) و رونمایی از دو طرح حوزه اقتصاد خلاق، دیجیتال و هوشمندسازی که در غرفه ۲۷ نمایشگاه بین المللی تهران دایر است با بیان اینکه، بحث اینترنت اشیا به توسعه هوش مصنوعی بسیار وابسته است اضافه کرد: هم اکنون شرکت های بسیار خوبی در حوزه هوش مصنوعی شکل گرفته که توسعه بازار آنها بطور کامل متکی به سخت افزارهای توسعه یافته در حوزه آی تی است.
وی اظهار داشت: توسعه بیش از هر چیز یک مفهوم فرهنگی است که بایستی درکشور اتفاق بیفتد. فرهنگ هوشمند سازی متاسفانه در سیستم های دولتی دنیا همچون ایران با خاصیت اقتصاد نفتی با بدنه چاق و بروکراتیک خیلی مشکل است.
رییس بنیاد نخبگان کشور در ادامه به فعالان حوزه هوشمندسازی سفارش کرد که بازار خودرا در بخش خصوصی ببینند.
ستاری اشاره کرد: بخش خصوصی در کشور یک بازار فوق العاده برای بهره برداری فعالان هوشمندسازی است.
وی همین طور اظهار داشت: اگر مدیری دولتی حاضر شد مشکلات موجود در پیاده سازی هوشمندسازی در سیستم خودرا تحمل کند این بسیار عالی است و وظیفه ما نیز در معاونت علمی حمایت کامل از این دسته مدیران همفکر و هم فرهنگ خودمان در هر جای دولت می باشد.
ستاری در عین حال افزود: البته این انتظار که بخش دولتی با این همه ساختمان در بحث هوشمندسازی ساختمان های دولتی جلوتر از مردم باشند، انتظار صحیحی نیست.
وی با اعلان اینکه هم اکنون دهها میلیون ساختمان در کشور وجود دارد، بحث هوشمندسازی ساختمان های بخش خصوصی در کشور را بحثی جدی دانست و اضافه کرد: اگر ما بتوانیم مدلهای موفقی را ارائه بدهیم مردم به طور قطع استقبال خواهند کرد.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اظهارکرد: در بحث تاکسی آنلاین نیز این مردم بودند که دولت را مجبور کردند که این حوزه را جهت استفاده مردم به رسمیت بشناسد.
ستاری حمایت بخش های دولتی در رابطه با بخش های خصوصی همچون شهرداری تهران برای حمایت هرچه بیشتر از حوزه هوشمندسازی را ضروری دانست و اظهار داشت: متاسفانه با وجود حمایت های ضمنی و برگزاری انواع همایش ها در عمل اتفاقی نمی افتد.
وی اشاره کرد: اگر مردم پشت یک تکنولوژی و سرویس بایستند به طور قطع در جامعه جا باز خواهد کرد، همچون حوزه سلامت که ساخت تجهیزات و انواع نرم افزارهای هوش مصنوعی فوق العاده بوده است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری اظهارکرد: متاسفانه قسمتی از پروژه های اصلی هوشمندسازی همچون پروژه های وزارت راه از طرف سیستم دولتی مصادره شده و تغییرناپذیر هم هستند، در آخر هم یکسری قوانین وضع می کنند که با شرکت های استارتاپی ما همخوانی ندارد. مثل اینکه به یک شرکت تاکسی آنلاین اعلام کنید که بایستی برای فعالیت این تعداد معین تاکسی داشته باشید به هر حال سرمایه اصلی این شرکت های فعال در حوزه دانش بنیان، همان نرم افزار است.
به گفته ستاری، در هیچ کجای دنیا، شرکت های فعال در حوزه هوش مصنوعی قرار نیست انواع و اقسام اموال و سخت افزار فیزیکی داشته باشد.
طرح اپراتور تخصصی اینترنت اشیاه LOT و اولین سامانه هوشمندسازی خدمات کشاورزی با حضور معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در ششمین نمایشگاه دستاورهای بومی اینترنت اشیا (Iotex۲۰۲۱) رونمایی گردید.
در این مراسم که عصر دوشنبه در غرفه ۲۷ نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد، اپراتور تخصصی اینترنت اشیا LOT توسط یک شرکت داخلی بمنظور تحت پوشش قراردادن کل شهر تهران به شبکه اینتزنت اشیا و همین طور اولین سامانه هوشمند سازی خدمات کشاورزی مربوط به یک شرکت دیگر ایرانی رونمایی گردید.
در ادامه این مراسم سه تفاهمنامه به امضا رسید که یکی از آنها راه اندازی اولین ۵G تست وب ایران بین معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و اپراتور همراه اول به امضا رسید.
تفاهمنامه پشتیبانی از استارتاپ های فعال در حوزه اینترنت اشیا بین معاونت علمی و شرکت لاوان پایش ونداده و همین طور تجاری سازی محصولات این نمایشگاه بین سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دو تفاهمنامه دیگر بود که امروز به امضا طرفین رسید.





منبع:

1399/11/28
21:08:21
0.0 / 5
928
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , اینترنت , اینترنت اشیا
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
آزینیک