تعهدات افزایش تعرفه اپراتورها چگونه بررسی می شود؟

تعهدات افزایش تعرفه اپراتورها چگونه بررسی می شود؟

به گزارش آزینیک، بعد از افزایش تعرفه بسته های اینترنتی از جانب اپراتورهای ارتباطی از سال قبل تعهداتی از آنها برای افزایش کیفیت ارتباطات گرفته شد و اخیرا سازمان تنظیم مقررات در اینباره متعهد به پایش شده و سایت اطلاع رسانی طراحی نموده است که هر دو هفته یک مرتبه تعهداتی که اپراتورهای سپردند را پیگیری می کنند.



به گزارش آزینیک به نقل از ایسنا، با نزدیک شدن به انتها هفته نتیجه پایش سرعت اینترنت دو اپراتور ارتباطی اعلام گردید. امیرلاجوردی- معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی - پایش پیشرفت تعهدات اپراتورهای سیار در امتداد افزایش ۳۴ درصدی تعرفه اینترنت در سال گذشته، بصورت شفاف بوسیله سایت نت سنج پلاس میسر است که به مرور سایت تکمیل خواهد شد.
موضوعی که زارع پور هم در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران هم اظهار داشت: در جریان افزایش تعرفه ها در سال گذشته، تعهداتی از اپراتورها گرفتیم در خصوص این که کیفیت ارتباطات افزایش داده شود که این تعهدات شامل افزایش ۳۰ درصدی سرعت اینترنت همراه تا پایان خرداد و افزایش آن به میزان ۵۰ درصد تا انتهای سال و افزایش پوشش نسل چهارم و افزایش پوشش نسل پنجم و رسیدن به ۱۰ درصد بود. این موارد به شکل جدی پیگیری می شود و سازمان تنظیم مقررات در این زمینه متعهد به پایش شد همین طور سایت اطلاع رسانی طراحی کردیم که هر دو هفته یک دفعه تعهداتی که اپراتورهای سپردند را پیگیری می کنند.

هفته سوم اردیبهشت ماه در عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات با خبر جزئیاتی از کشف یک صدمه پذیری در مرورگر گوگل کروم شروع شد. گوگل امروزه پرکاربردترین موتور جست وجو در سطح جهان است و الان روزانه میلیاردها جست وجو در گوگل به بالای ۱۵۰ زبان در سرتاسر جهان به انجام می رسد و بیش از ۲۰ مرکز داده در سرتاسر جهان دارد که ماموریت آنها، در دسترس قرار دادن اطلاعات برای همه جهان بطور یکسان است.

در این زمینه بتازگی یک صدمه پذیری روز صفر در مرورگر گوگل کروم کشف شده است که بهره برداری موفق آمیز آن می تواند به اجرای کد دلخواه توسط مهاجمی که به سیستم وارد شده است، منجر شود و وی می تواند بسته به سطح دسترسی خود، به نصب برنامه، مشاهده، تغییر یا حذف داده ها و یا ایجاد حساب های کاربری جدید با سطح دسترسی بالا اقدام نماید.

مهم ترین اقدامات شرکت ملی پست در نمایشگاه کتاب

کاهش زمان توزیع کتاب با سیستم سورتینگ هوشمند پست از دیگر خبرهایی بود که در این هفته منتشر گردید. سی وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران در مصلی امام خمینی (ره) از چهارشنبه هفته گذشته (۱۹ اردیبهشت) با شعار «بخوانیم و بسازیم» شروع به کار کرد و این رویداد فرهنگی تا شنبه، ۲۹ اردیبهشت در دو بخش فیزیکی و مجازی به فعالیت خود ادامه می دهد.

با توجه به فعال بودن بخش مجازی نمایشگاه و خرید کتاب بصورت آنلاین، شرکت ملی پست به عنوان واسطه اقدامات و خدمات این شرکت برای بازدیدکنندگان نمایشگاه کتاب را تشریح کرده است. عبدالرضاجنتی-مدیرکل پست استان تهران- دراین زمینه توضیح داده است: در محل برگزاری نمایشگاه سه باجه مستقر داریم که از شروع شروع کار تا پایان وقت نمایشگاه همکاران پستی حضور دارند. همین طور بمنظور رفاه حال انتشارات ها و تسهیل در مبادله سفارش ها سال جاری ۱۲ دفتر پستی درجه یک خودرا در نقاط مختلف تهران به عنوان باجه های قبول انتخاب کردیم که انتشاراتی ها می توانند بعد از آماده سازی، کتاب ها را آنجا تحویل دهند. ۱۱ پایگاه سیار هم در نظر گرفته شده که از شروع نمایشگاه همکاران پستی من مستقر هستند.

البته در کنار موارد گفته سال جاری تلاش می شود زمان توزیع کتاب ها کاهش پیدا کند به همین دلیل، برای تجزیه مرسولات در نواحی توزیع، از سیستم سورتینگ هوشمند و مکانیزه مرسولات استفاده شده است.

در این هفته همین طور عیسی زارع پور - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- پیرامون مباحث گوناگونی همچون اقتصاد دیجیتال و روز جهانی ارتباطات توضیحاتی عرضه کرد.

وی با تأکید بر ضرورت افزایش سهم اقتصاد دیجیتال بیان کرد: میانگین جهانی سهم اقتصاد دیجیتال از تولید ناخالص داخلی، ۱۵ درصد بوده و در بعضی از کشورها ۴۰ درصد است و کشورهای اطراف هم گاها از ما جلوتر هستند. در کشور ما این عدد در سال قبل ۷.۹ درصد بوده و برای سال جاری فکر می نماییم ۸.۵ درصد شود.

زارع پور افزود: ما هدف گذاری خودرا به مجلس شورای اسلامی اعلام کردیم که می توانیم به سهم ۱۵ درصدی برسیم اما در صحن مجلس گفتند که شاید دست نیافتنی باشد و آنرا ۱۰ درصد تعیین کردند اما ما آمادگی داریم که تا پایان برنامه هفتم توسعه به ۱۵ درصد برسیم.

شعار روز جهانی ارتباطات و جزییاتی از رونمایی از چند پروژه ارتباطی

از دیگر خبرها و رویدادهای مهم این هفته می توان به روز جهانی ارتباطات و رونمایی از پروژه های مهم حوزه ارتباطات اشاره نمود. در آستانه روز جهانی ارتباطات بمنظور برگزاری جلسه نظارت ستادی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات حضور یافت، از نمایشگاه آخرین اقدامات، خدمات و دستاوردهای این وزارتخانه در بخش های پستی، ارتباطی و فناوری اطلاعات دیدن کرد و در حضور وی هفت پروژه راه اندازی شد.

رئیس جمهور سپس در جلسه معاونین و مدیران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بعد از استماع گزارش آخرین اقدامات و دستاوردهای این وزارتخانه، نکاتی در امتداد ارتقا و بهبود عملکرد این دستگاه اجرائی و خدماتی عرضه کرد.

البته وزیر ارتباطات هم با حضور در یک برنامه تلویزیونی توضیحات بیشتری در پیشرفت های انجام شده ارائه نمود. بگفته وی تا حالا بیش از ۹۶ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار از نظر تعداد و حدود ۹۹ درصد روستاها از نظر جمعیت متصل و تحت پوشش اینترنت قرار گرفتند. البته در کنار این ۷۵۰۰ روستای متصل شده به شبکه ارتباطی، بیش ۳۰۰۰ روستای زیر ۲۰ خانوار هم به اینترنت متصل شده اند.





منبع:

1403/02/29
09:49:17
0.0 / 5
458
تگهای خبر: آنلاین , اپراتور , ارتباطات , اینترنت
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آزینیک