توسط دانش بنیان ها محقق شد؛

۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی با تولید دستگاه بیهوشی

۱۰ میلیون دلار صرفه جویی ارزی با تولید دستگاه بیهوشی

به گزارش آزینیک، دانش بنیان ها با ساخت دستگاه بیهوشی همراه ونتیلاتور، نیاز صنعت سلامت به یکی از مهم ترین تجهیزات اتاق های عمل و فرایند بیهوشی را تأمین کردند و باعث صرفه جویی ارزی ۱۰ میلیون دلاری شدند.



به گزارش آزینیک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمدرضا کمپانی، مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان تجهیزات مراقبت پزشکی ضمن اشاره به تولید و تجاری سازی تجهیزات پیشرفته کمک تنفسی و اتاق عمل اظهار داشت: محصول تولیدی این شرکت دانش بنیان، دستگاه بیهوشی همراه با ونتیلاتور است که در هنگام عمل های جراحی در اتاق عمل به کار برده می شود. با استفاده از این دستگاه بعد از بیهوش کردن بیمار با داروهای مربوطه بیمار، تمامی فرآیندهای تنفس بیمار طی عمل جراحی تا اتمام آن به صورت هوشمند و توسط دستگاه صورت می گیرد.
وی ضمن اشاره به توانمندی در تأمین نیاز صنعت سلامت با تولید ایران ساخت، اضافه کرد: تا قبل از تولید این محصول در این شرکت دانش بنیان، محصول مورد اشاره کاملا وارداتی بود و ارزبری زیادی داشت با پیشینه و تجربه ای که که در عرصه تولید تجهیزات پزشکی داشتیم، عزم خویش را جزم کردیم تا دستگاه بیهوشی را در ایران تولید نماییم بعد از تحقیق و توسعه در نهایت سال ۱۳۹۱ دستگاه بیهوشی ایرانی را تولید کردیم و بعد از آن، طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتوری که روی دستگاه بیهوشی مورد استفاده قرار می گرفت، در چارچوب یک طرح کلان ملی فناورانه که با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری تعریف شد، شروع کردیم؛ سال ۱۳۹۶ موفق به گذراندن مراحل تولید و آزمون دستگاه و مراحل بالینی دستگاه شدیم و نهایتا موفق شدیم پروانه ساخت آنرا از وزارت بهداشت دریافت نماییم و عملاً بتوانیم آنرا وارد بازار نماییم.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان الکترونیک برتر ضمن اشاره به صرفه جویی ارزی ۱۰میلیون دلاری حاصل از تولید داخلی این محصول دانش بنیان اظهار داشت: خوشبختانه با عنایت به تولید باکیفیت محصول ایرانی و کاهش وابستگی به واردات، میزان ارزبری این محصول به واسطه واردات کاهش قابل ملاحظه ای داشته به صورتی که سهم واردات حالا حدود پنج درصد از کل بازار است..
کمپانی ضمن اشاره به دامنه کاربرد این دستگاه در حوزه سلامت اظهار داشت: این دستگاه در مراکز درمانی، اتاق عمل، حین عمل جراحی کاربرد دارد و جزو تجهیزات پزشکی دارای فناوری بسیار پیشرفته است که اساسا برای رسیدن به تولید و خلق محصول راه بسیار زیادی را طی کردیم و الان وزارت بهداشت و مراکز درمانی، مشتریان عمده آن به شمار می روند.
این فعال فناور، وجه تمایز دستگاه بیهوشی با ونتیلاتور ایران ساخت را قیمت بسیار مناسب آن در عین برخورداری از کیفیت قابل توجه دانست و اضافه کرد: قیمت نمونه ساخت این شرکت دانش بنیان، یک دوم تا یک سوم دستگاههای خارجی بوده و با عنایت به اینکه می بایست از جهت کیفی یک روند پر پیچ وخم را بپیماید که عمده تولیدکنندگان کشور هم آنرا تجربه می کنند، دستگاه از کیفیتی بسیار بالا برخوردار می باشد. با تحقیق و توسعه مستمر، این دستگاه تا چند سال آینده جزو تجهیزات کاملا بی نقص خواهد بود که در بازار جهانی وجود خواهد داشت.
کمپانی افزود: این محصول دانش بنیان، از جهت کیفیت و مشخصات فنی این دستگاه با نمونه های وارداتی خارجی برابری می کند حتی در بعضی موارد، از انتخابهای بیش تری در دستگاههای تولید داخل استفاده شده است.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان الکترونیک برتر اظهار داشت: ما به صورت مستقیم برای حدود ۶۰ نفر اشتغال بوجود آورده ایم که اغلب آنها افراد تحصیل کرده با رنج سنی زیر ۳۰ سال هستند و با عنایت به حلقه های کسب و کار بوجود آمده اشتغال بوجود آمده غیرمستقیم بیشتر از ۲۰۰ نفر است.

1402/12/25
11:54:38
0.0 / 5
323
تگهای خبر: الكترونیك , پزشك , تجاری , دانش بنیان
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۵
آزینیک