بومی سازی جعبه فرمان برقی ازطریق یک شرکت دانش بنیان

بومی سازی جعبه فرمان برقی ازطریق یک شرکت دانش بنیان

آزینیک: یک شرکت دانش بنیان در کشورمان موفق به بومی سازی و ساخت جعبه فرمان الکترمکانیکال یا برقی شد. در این محصول بجای استفاده از موتور خودرو یک موتور الکتریکی به پمپ هیدرولیک اضافه و در نتیجه فرمان از موتور مستقل می شود.


به گزارش آزینیک به نقل از خبرگزاری ایرنا، این شرکت دانش بنیان از معدود تولیدکنندگان دستگاه های ماشین کاری با سیستم فرمان و کنترلی PLC، جیگ و فیکسچرهای متفاوت، کلمپ های متناسب قطعات، پرس خودکار مطابق نیاز و سفارش مشتری و ماشین های مخصوص(یونیت های دریل و قلاویز، تغذیه کننده، میزایندکس و میزهای کشویی) است.
مدیرعامل این شرکت فناور درباب کارکرد و خاصیت های جعبه فرمان الکترومکانیکال(EPS) توضیح داد: در این محصول بجای استفاده از موتور خودرو یک موتور الکتریکی به پمپ هیدرولیک اضافه و در نتیجه فرمان از موتور مستقل می شود.
سلیمان یوسف پور اضافه کرد: در این نوع فرمان هر چند مستقل بودن از موتور خودرو تحقق یافته ولی مشکل دائمی بودن عملکرد سیستم هیدرولیکی یعنی حالت مرکز آزاد هنوز پابرجا است. به عبارت دیگر باید وضعیتی را تدارک دید که سیستم تنها وقتی چرخشی به فرمان وارد می شود عمل کند.
وی افزود: بدین جهت در نسل جدید خودرو ها فرمان الکتریکی(EPS) جایگزین قبلی شده است و این نوع فرمان مشابه نوع هیدرولیکی عمل می کند اما از لحاظ ساختار متفاوت می باشد.
یوسف پور افزود: باتوجه به مزایای گوناگون خودرو های فرمان برقی در قیاس با خودرو های دارای فرمان های هیدرولیکی و مکانیکی، بیشتر خودروسازان به استفاده از این سیستم روی آورده اند بطوریکه تا سال ۲۰۰۷ بیش از ۶۰ درصد خودروهایی که در اروپا به فروش رفته اند سیستم فرمان برقی داشته اند.


مدیرعامل این شرکت فناور در ادامه، هدف از تولید انواع جعبه فرمان الکترومکانیکال (جعبه فرمان برقی) را تامین نیازهای صنایع خودروسازی داخلی و تولید محصولی مطابق با استانداردهای بین المللی مورد پذیرش سازنده های معتبری همچون شرکت ایران خودرو و سایپا عنوان نمود.
وی اظهار داشت: سعی کردیم محصولی تولید نماییم که در کاهش قیمت تمام شده خودرو موثر باشد. این محصول به کاهش مصرف انرژی، کاهش آلودگی و افزایش راندمان، کاهش قیمت تمام شده برای هر یک از اجزا دینامیکی اتومبیل نیز کمک می نماید.
یوسف پور با تشریح خاصیت های فناورانه جعبه فرمان الکترومکانیکال اظهار نمود: کاهش خطا و افزایش دقت سیستم قدرت فرمان برقی و به دست آوردن حالت مطلوب، سیستم قدرت فرمان برقی و فرمان هیدرولیکی، استفاده از دو نوع حسگر گشتاور “torque sensor” ایجاد گشتاوری بوسیله سیگنال ورودی و حسگر دور “rotation sensor” ایجاد سرعت دور بوسیله سیگنال ورودی قسمتی از خاصیت های فناورانه این محصول است.
بر اساس گزارش صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، جعبه فرمان الکترومکانیکال در سال ۱۹۸۸ ازطریق یک شرکت معتبر ژاپنی به نام KOYO که از موتور DC قدرت می گرفت در مدل ( Steering column جعبه فرمان ستونی) تولید شد.
جعبه فرمان الکترومکانیکال که به طور خلاصه به آن فرمان برقی می گویند از سال ۲۰۰۳ روی ۳۰ درصد از خودرو ها نصب شده و بیش از ۲۰ میلیون خودرو را نیز پوشش داده است.
این شرکت فناور که از تسهیلات صندوق نوآوری نیز بهره مند شده است، در حاشیه رویداد گردهمایی فناورنه صنایع شرکت های دانش بنیان و استارت آپ های صنعت خودرو که در تاریخ ۱۵ تا ۱۷ مهر ۱۳۹۸ در صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، بعد از پیگیری کارگزار صندوق نوآوری، موفق به عقد دو تفاهم نامه با شرکت سیال نیرو صنعت برای فروش ماشین مخصوص ماشین کاری و تفاهم ناهه با شرکت طراحی مهندسی و تامین قطعات ایران خودرو(ساپکو) برای فروش پمپ هیدرولیک و فرمان برقی شد.
تفاهمنامه این شرکت دانش بنیان با شرکت سیال نیرو صنعت منجر به عقد قرارداد شده است و تفاهمنامه با شرکت ساپکو نیز در مراحل ارزیابی قرار دارد.


منبع:

1400/08/14
17:00:48
0.0 / 5
785
تگهای خبر: دانش بنیان , صنعت , فروش , نصب
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۴ بعلاوه ۳
آزینیک