موفقیت یك بانوی كارآفرین در تولید وسایل بهداشتی نانویی

موفقیت یك بانوی كارآفرین در تولید وسایل بهداشتی نانویی

آزینیک: در روزگار کرونائی که خیلی از بنگاه های تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل شده اند، هستند بانوان کارآفرینی که از سد مشکلات عبور کرده و موفقیت هایی در حوزه کسب وکار و تولید لوازم مورد نیاز این روزگار همچون وسایل بهداشتی به دست آورده اند.


به گزارش روز یکشنبه خبرنگار ایرنا، خیلی از بانوان کارآفرین در کشورمان همیشه با اتکا و توکل به خدا، اعتماد به نفس و پذیرش مخاطرات احتمالی در عرصه تولید از خیلی از مشکلات عبور کرده و موفقیت های غیرقابل انکاری به دست آورده اند.
به طور حتم اعتماد به نفس بانوان کارآفرین، در ورود به عرصه تولید و افزایش سهم مشارکت اقتصادی در جامعه، مهمترین عامل موفقیت های آنها با وجود محدودیت ها شمرده می شود و این بسیار باارزش و قابل تحسین است.
لاله قاسمعلی مدیر یک واحد کارآفرینی همچون بانوان موفقی است که در این دوران کرونائی با فراهم کردن شرایط اشتغال برای بانوان در نزدیکی پایتخت، تولید محصولات بهداشتی نانویی با استانداردهای معتبر را سرلوحه کار خود قرار داده است.


وی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این خصوص توضیح داد: این واحد کارآفرین با سرمایه اولیه ۷۵۰ میلیون تومان در زمینه تولید محصولات بهداشتی و مصرفی آشپزخانه شامل سفره های یک بار مصرف، کیسه های زباله، کیسه فریزر، دستکش های یک بار مصرف و چندین نوع از دستمال های رولی فعالیت می کند.
قاسمعلی اشاره کرد: این شرکت با چهار پرسنل تولیدی فعالیت خودرا در اطراف تهران شروع کرد اما حالا این تعداد به ۳۰ نفر افزایش یافته است و حدود ۶۰ درصد نیروهای این شرکت را بانوان می سازند.
وی بیان کرد: واحد ما در ابتدا با خودرقابتی کار را آغاز کرد و توانست با نگرش به روزهای گذشته خود پیشرفت کند و بدون حاشیه و بی توجه به مشکلاتی که رقبا و بازار ایجاد می کنند، در راه پیشرفت گام بردارد.
قاسمعلی اضافه کرد: ما بوسیله تقویت بازاریابی و ایجاد نمایندگی در شهرستان های مختلف فروش خودرا توسعه داده ایم و برای ورود به عرصه صادرات نیز رایزنی های داشته ایم اما تا حالا در این بخش نتیجه ای حاصل نشده است.
وی با اشاره به اینکه، یکی از بازارهای ما بیمارستان ها و مراکز درمانی شمرده می شود، اظهار داشت: ما برای ورود به برخی بازارها و ایجاد ارتباط فروش با ارگان ها و فروشگاه های بزرگ نیازمند ستاندن مجوزهای لازم هستیم.
قاسمعلی می گوید: طبق قوانین موجود واحدهایی مثل واحد ما باید در شهرک های صنعتی استقرار داشته باشند تا بتوانند از امتیازات موجود بهره مند شوند و چنین الزاماتی تولیدکنندگان به نسبت کوچک تر مثل ما را از عقد قرارداد با خریداران عمده باز داشته است.
وی اضافه کرد: ما دارای پروانه و جواز کسب هستیم اما برای فروش با سازمان های مختلف نیازمند ارائه یک سری مجوز هستیم که متاسفانه این مجوزها از مبادی مربوطه به سبب عدم استقرار ما در شهرک صنعتی صادر نشده و ما فعلا تحت پوشش اتحادیه فعالیت می نماییم.
این بانوی کارآفرین با اشاره به اینکه شیوع ویروس کرونا و همین طور نوسانات قیمتی مواد اولیه، فروش محصولات بهداشتی را به نصف رسانده است، اظهار داشت: افزایش سرسام آور قیمت مواد اولیه به دنبال افزایش قیمت ارز، وجود موانع مختلف و پرشمار کسب وکار و پیچیدگی های بروکراتیک، کار را مقداری سخت کرده است.
وی اشاره کرد: واحد ما نسبت به برنامه هایی که پیش بینی کرده است اهتمام داشته و در کنار افزایش سطح کیفی محصولات و بسته بندی متفاوت و مناسب، اهتمام کرده است به لحاظ قیمت نیز باتوجه به ذائقه مشتریان خود عمل کند بطوریکه با سود معقول محصولات خودرا در بازار مصرف عرضه می کند.


1399/10/21
21:04:04
0.0 / 5
649
تگهای خبر: صنعت , فروش , محصولات
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۱ بعلاوه ۴
آزینیک