واشرهای لاستیكی نانوكامپوزیتی تولید شد

واشرهای لاستیكی نانوكامپوزیتی تولید شد

پژوهشگران در یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید واشرهای لاستیکی با فناوری نانو شدند.



به گزارش آزینیک به نقل از ستاد توسعه فناوری نانو، یک شرکت دانش بنیان واشرهای لاستیکی نانوکامپوزیتی برای بهبود عملکرد اتصالات تولید و به بازار عرضه می کند. عمر این واشرها نسبت به محصولات رایج در بازار بیشتر بوده و استواری بالاتری دارند.
کنترل و نظارت دائمی بر خطوط لوله انتقال آب و فاضلاب در بهداشت و کیفیت آب شرب و آب مورد استفاده در زندگی شهری و پروسه جمع آوری پسماندهای آبی اهمیت بالایی دارد. تمامی قطعات مورد استفاده در خطوط لوله شامل لوله ها به وسیله انواع اتصال مانند اتصالات ثابت، متحرک، فلنچی، رابطی پلی اتیلن، رزوه ای و قابل انعطاف به یکدیگر مرتبط می شوند. بمنظور ممانعت از نشت آب در محل اتصال لوله ها به یکدیگر از واشرهای پلیمری یا کائوچوئی استفاده می شود.
خواصی مانند استحکام، الاستیسیته و پایداری حرارتی و شیمیایی همچون پارامتراهای مهم در انتخاب یک واشر مناسب می باشد. امروزه بمنظور بهبود این خواص، استفاده از نانوذرات در تولید واشرها مورد توجه قرار گرفته است.
این شرکت با بهره بردن از نانوذرات در ساخت واشرهای آب بندی اتصالات، موفق به تولید صنعتی محصولی با کارایی بالاتر نسبت به واشرهای رایج در بازار شده است. عمر این واشرها نسبت به نمونه های مشابه بالاتر و استفاده از آنها از لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه تر است.
این شرکت با به کارگیری نانوذرات سیلیکا، مبادرت به تولید واشرهای نانوکامپوزیتی با خواص بهبود یافته نموده است. عمر واشرهای نانوکامپوزیتی تولید شده نسبت به نمونه های مشابه بالاتر است که این امر کاهش ضایعات و همین طور کاهش هزینه های تولید را به دنبال خواهد داشت. همین طور به سبب استواری مکانیکی این قطعات، مجموعه های استفاده کننده از آنها در دوره های زمانی بیشتری از آنها استفاده می نمایند و از این طریق راندمان در صنایع افزایش می یابد.
هر چه سطح فعال ذرات استفاده شده در نانوکامپوزیت های الاستومری بیشتر باشد خواص به دست آمده باتوجه به روش اختلاط مناسب بالاتر بوده و در نتیجه قطعات هم از نظر ظاهری و هم از نظر خواص فیزیکی و مکانیکی از کیفیت مطلوب تری برخوردار می باشند.
در این میان نانوذرات به سبب برخورداری از نسبت سطح به حجم بالا، سطح فعال بالاتری را ارائه کرده و همین طور حجم بیشتری از آنها در ساختار زمینه درگیر می شود، به این جهت برمبنای شرایط کارکرد قطعه، خواص تورمی کمتری را در حلال های مختلف از خود بروز می دهند.

1399/10/18
23:46:59
0.0 / 5
637
تگهای خبر: دانش بنیان , صنعت , فناوری , كیفیت
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۴
آزینیک