از سوی معاونت علمی ؛

اجرای برنامه ملی اعطای تسهیلات به محصولات جدید فناورانه شروع شد

اجرای برنامه ملی اعطای تسهیلات به محصولات جدید فناورانه شروع شد

برنامه ای در امتداد پشتیبانی از محصولات جدید كه اخیرا بهره بردار جذب كرده اند از طرف معاونت علمی و فناوری و صندوق نوآوری و شكوفایی اجرائی می شود.



به گزارش آزینیک به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، این معاونت و صندوق نوآوری و شکوفایی، یک برنامه بزرگ ملی را برای حمایت سراسری از محصولات جدید فناورانه ای که موفق به جذب بهره بردار شده اند، آغاز نموده اند.
این برنامه برای پشتیبانی از تجاری سازی تعداد قابل توجهی از محصولاتی که توسط شرکت های دانش بنیانی اخیرا در لبه تجاری سازی قرار گرفته اند تنظیم شده است.
برمبنای مفاد این برنامه، در صورتیکه یک شرکت دانش بنیان قراردادی با یک کارفرما منعقد کرده باشد تا محصول فناورانه با قابلیت دانش بنیان شدن را به تولید برسانند، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محصول جدید را از نظر فنی ارزیابی می نماید.
در صورت دارا بودن شرایط، این قرارداد برای دریافت تسهیلات به صندوق نوآوری و شکوفایی معرفی می شود. در این برنامه اولویت با تسهیلات سفارش ساخت است که نرخ سود آن ۹ درصد می باشد.
بر اساس برنامه تدوین شده، پروسه اعطای تسهیلات در این عرصه، دو مرحله ای است، در مرحله اول ارزیابی دانش بنیانی محصول جدید توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام می شود و در مرحله دوم، ارزیابی تسهیلات و تامین مالی توسط صندوق نوآوری و شکوفایی انجام می گیرد.
یکی از پیش نیازهای برخورداری از تسهیلات و حمایت های این طرح، این است که شرکت متقاضی برخورداری از تسهیلات، در مرحله درخواست وام، بعنوان شرکت دانش بنیان شناخته شده باشد.
همچنین محصول جدید باید به لحاظ فناوری، با یکی از محصولات تاییدشده قبلی شرکت، مشابهت داشته و یا ارتقاءیافته آن باشد. این مسئله از طرف مرکز شرکت ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارزیابی می­شود.
بر اساس توافقات صورت گرفته، تسهیلات سفارش ساخت تا سقف ۸۰% مبلغ قرارداد به شرکت دانش بنیان تخصیص می یابد. باقیمانده مبلغ قرارداد که ۲۰ درصد است نیز باید توسط بهره بردار و کارفرما تامین گردد.
یکی از خاصیت های این طرح این است که تسهیلات به شرکت دانش بنیان بعنوان مجری قرارداد پرداخت می شود، اما تعهدات بازپرداخت بر عهده بهره بردار و کارفرما است.
ممکن است که شرکت های درخواست کننده و قرارداد مورد بحث، امکان و شرایط استفاده از تسهیلات سفارش ساخت را نداشته باشد. در این صورت تلاش می شود که تامین مالی قرارداد با بهره گیری از سایر ابزارهای تامین مالی صندوق نوآوری و شکوفایی، همچون تسهیلات سرمایه در گردش، انجام گیرد.
اطلاعات محصول جدید و محصولات تاییدشده قبلی که به لحاظ فناوری با این محصول مشابهت دارند، همچون مدارکی است که برای دریافت تسهیلات باید ارائه شود.

1399/08/10
23:11:51
5.0 / 5
1154
تگهای خبر: تجاری , دانش بنیان , فناوری , محصولات
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۱
آزینیک