روایت اقتصاد ایران در ۶ اسفند،

مسافران نوروزی بخوانند

مسافران نوروزی بخوانند

به گزارش آزینیک، آن چه که امروز در بسته خبری اقتصادی ایسنا می خوانید مروری بر مهم ترین خبرها همچون پیشنهادات کارشناسی به سیاست گذاران پولی، پیش فروش بلیت قطارهای نوروزی، صعود بورس، نگاهی بر بازار کالاهای اساسی در ایام پایانی سال و نقش رسانه ها در خنثی کردن تهدیدات سایبری است.



به گزارش آزینیک به نقل از ایسنا، تلاطم بازار ارز در ماه های اخیر و اثرات آن بر بخش های مختلف اقتصادی دغدغه دولت مسعود پزشکیان و کابینه دولت چهاردهم شده است و در این بین نیز کارشناسان اقتصادی بسیاری به اظهار نظر و ارائه راه حل برای خروج از این وضعیت پرداخته اند.

حمید زمان زاده - اقتصاددان معتقد است در وضعیت تحریمی ممکنست با سیاستهای اقتصادی تا حدی شرایط بحرانی را مهار و تعدیل کرد، اما باید بر این مساله واقف بود که در وضعیت تحریمی و فشارهای خارجی و بین المللی نمی توان ثبات پایدار اقتصادی را فراهم نمود. بی گمان، تا آن زمان که به ریشه سیاسی مشکلات اقتصادی توجه نشود، هر سیاست اقتصادی مفید نیز نمی تواند به نتایج مطلوب منجر شود. به عبارتی در نهایت باید یک برون رفت از وضعیت فعلی روابط خارجی صورت بگیرد تا فشار بر بازار ارز کم شود و شاهد ثبات ارزی باشیم.

این کارشناس اقتصادی همین طور پیشنهاد نمود یکی از کارهایی که سیاستگذار پولی و متولی ارز در کشور می تواند انجام دهد این است که عرضه کنندگان ارز در بازار توافقی مجاز باشند میزان مشخصی از ارز خودرا به نرخ بازار آزاد عرضه کنند تا دستیابی به تعادل در بازار آزاد ارز را تسهیل کنند.

پیش فروش بلیت قطارهای نوروزی از فردا

مسافران نوروزی از فردا سه شنبه می توانند بلیت قطار مورد نیاز خودرا بصورت اینترنتی و حضوری از ساعت ۸ بامداد خریداری کنند. آن طور که شرکت راه آهن اعلام نموده این بلیت ها مقرر است در سه روز سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه به فروش برسد.

خبر خوش برای بورسی ها

یکی از خبرهای خوبی که امروز انتشار یافته صعود بورس است. شاخص بازار سرمایه امروز با افزایش بالاتر از ۵۶ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۹۲ هزار واحد رسید و در آستانه ورود به کانال ۲.۸ میلیون که طی هفته های اخیر چهار مرتبه آنرا از دست داده است قرار گرفت.

آنطور که گزارش ها نشان میدهد ششمین روز اسفند ۱۴۰۳ شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران رشد قابل توجهی داشت؛ بطوریکه ۵۶ هزار و ۸۶۳ واحد افزوده شد و به رقم دو میلیون و ۷۹۲ هزار و ۶۸۷ واحد رسید. روز گذشته نیز این بازار ۲۱ هزار واحد رشد کرده بود.

وعده تامین کالاهای اساسی برای پایان سال


نوسان قیمت مواد غذایی از صیفی جات و حبوبات گرفته تا برنج، لبنیات و... اینروزها موجبات نگرانی زیادی را فراهم آورده است. بااینکه مسئولان اعلام نموده اند که هیچ نوع کمبودی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد و مقرر شده که کالاهای اساسی با قیمت تنظیم بازاری در اختیار شبکه های توزیع و نمایشگاه های عرضه مستقیم قرار گیرد.

معاون امور برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی نیز وعده داده که پیگیریم تا کالاهای بیشتری را مازاد بر نیاز مصرف کشور در اختیار مصرف کنندگان در شبکه های عرضه موجود قرار دهیم. علاوه بر این، به رؤسای سازمان جهاد کشاورزی استانها تکلیف شده که نمایشگاه های عرضه مستقیم کالا را در دستور کار قرار دهند.

نمایشگاه بهاره ۱۵ تا ۲۴ اسفنده ماه

نمایشگاه های بهاره یا همان نمایشگاه عرضه مستقیم کالا همچون نمایشگاه های مهم آخر سال هستند که هر سال در اسفند ماه و برای پشتیبانی از کسب و کارهای مختلف برگزار می گردد زمان برگزاری این نمایشگاه در استان تهران ۱۵ تا ۲۴ اسفند ماه خواهد بود، با وجود این که مقرر شده بود این نمایشگاه در بوستان ولایت، فرهنگسرای خاوران، فرهنگسرای اشراق، مصلی و ارم برگزار شود؛ اما بگفته رئیس اتاق اصناف تهران باتوجه به مصوبه ستاد تنظیم بازار به دلیلهای مسایل فنی و اجرائی و همین طور مسایل مربوط به هزینه غرفه ها، برگزاری نمایشگاه در محل مصلی تهران و پارک ارم منتفی شد.

رسانه ها؛ دیواری در مقابل تهدیدات سایبری

از نوسان نرخ ارز، طلا و کالاهای اساسی گذر نماییم موضوعی که اینروزها با گسترش رسانه های اجتماعی بالاتر از پیش بچشم میخورد، تهدیدات سایبری است.

یک کارشناس حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات بر این باور است در تهدیدات سایبری بخشی که باید به آن توجه گردد رسانه های رسمی هستند و هر چه قدر فضای اطلاع رسانی بازتری بوجود آورد مخاطب کمتر به طرف رسانه های اجتماعی می رود و اگر رسانه های کلان یک سویه به موضوعات نگاه کنند ناخودآگاه مخاطب بخش دیگر اطلاعات را مشاهده می کند و در نهایت به رسانه های اجتماعی، پیامرسان ها و فضای مجازی پناه می برد که ممکنست بسیاری از اطلاعات صحیح و قابل تشخیص نباشد.



منبع:

1403/12/07
10:44:07
0.0 / 5
148
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , پزشك , سایبر
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۱
لینک دوستان آزینیك
آزینیک