دستاورد دانش بنیان ها؛

یونیت قابل حمل دندانپزشکی تولید شد

یونیت قابل حمل دندانپزشکی تولید شد

به گزارش آزینیک، یک شرکت دانش بنیان موفق به تولید یونیت قابل حمل دندانپزشکی شده که دسترسی جانبازان، معلولان و سالمندانی که مشکل حرکتی دارند را به خدمات دندانپزشکی میسر می کند.



به گزارش آزینیک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، شرکت دانش بنیان امرداد امداد از سال ۱۳۶۸ با آرمان تسکین آلام بشری و کمک به ایجاد شرایط بهتر برای جوامع انسانی تصمیم به گام گذاری در راه سیار و چمدانی کردن تجهیزات پزشکی گذاشت.
محققان این شرکت دانش بنیان، یونیت دندان پزشکی سیاری طراحی نموده اند که علاوه بر عرضه خدمات دندان پزشکی در مناطق صعب العبور می تواند تا خدمات دندان پزشکی تخصصی به افراد معلول و جانباز که امکان حرکت برای آنان وجود ندارد، ارائه نماید.
محمدرضا درعلی، مدیرعامل شرکت امرداد امداد یونیت سیار ضمن اشاره بر این که سابقه دندان پزشکی خانوادگی ام حدود یکصد سال دارد؛ اظهار نمود: پدر من که در حوزه دندان پزشکی در شهر فارسان چهارمحال و بختیاری و اصفهان مطب داشت، به لحاظ روحیه خیرخواهانه اش روزهای آخر هفته را به خدمت رسانی در مناطق محروم اختصاص می داد. زمانیکه پدر مرحوم شدند؛ تجهیزات پدر را که کیفیت بسیار خوبی هم در آن زمان داشتند در یک کامیون خاور مسقف، جای گذاری کردم و از همان زمان کارم آغاز شد.
وی اضافه کرد: گاهی شرایط بیمار بحرانی و خاص بود و فضای من به علت محدودیتی که داشت، پاسخگوی افراد نبود. جابه جایی تجهیزات دندان پزشکی به اماکن مختلف کار دشواری است که سبب شده است تا خدمت رسانی به مناطق محروم و شرایط جنگی با دشواری صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت امرداد امداد افزود: در همان زمان، من با تجهیزاتی که داشتم، یونیت های پرتابل را با هدف این که یونیت، تجهیزات دندان پزشکی و باکس دارو مثل یک مطب کامل در صندوق عقب خودرویی مانند پراید جا بگیرد و ویزیت در منزل به سادگی صورت گیرد طراحی کردم.
به گفته مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، هر آن چه که یک دندانپزشک برای امور معاینه و درمانی از یک یونیت دندانپزشکی انتظار دارد در این یونیت سیار دندانپزشکی وجود دارد و این تجهیز هیچ کمبودی از نظر امکانات و تجهیزات درمانی نسبت به یونیت های ثابت ندارد.
درعلی قابلیت جمع و باز شدن برقی، حجم خیلی کم، وزن پایین، توانایی فول پوزیشن صندلی به صورت برقی، عدم احتیاج به لوله کشی آب و فاضلاب جهت راه اندازی و قابلیت عملیاتی شدن در یک دقیقه در هر مکان را همچون خصوصیت های برجسته ای یونیت دندانپزشکی برشمرد و بیان نمود: این یونیت به سرعت و در هر مکان، ظرف یک دقیقه با اتصال به یک پریز برق شهری و فشردن یک کلید، عملیاتی و آماده کار خواهد شد.
مدیرعامل شرکت امرداد امداد ضمن اشاره بر این که این صندلی بگونه ای طراحی شده که به صورت الکترونیکال کنار تخت بیماران بستری شده، مماس با تخت بیمار قرار داده می شود؛ اظهار داشت: در این شرایط بیمار به سادگی به یونیت منتقل شده و مانند برانکارد به جایی منتقل می شود که دندان پزشک فضای مناسبی را برای درمان بیمار داشته باشد.
وی اظهار نمود: تمام خدمات دندان پزشکی در هر زمینه ای از ایمپلنت گرفته تا درمان ریشه یا جراحی و … در چند جلسه قابل انجام است و بعد از انجام مراحل درمان، بیمار به تخت خود منتقل خواهد شد.
درعلی در انتها ضمن اشاره بر این که ما پیگیر بحث برون مرزی و به اشتراک گذاشتن این محصول با کشورهای مختلف جهان هستیم، تصریح کرد: همه کشورهایی که تابحال با آنها مذاکره کرده ایم، بسیار مشتاق و علاقه مند هستند که این محصول را به آنها عرضه نماییم.

1403/03/28
12:44:54
0.0 / 5
224
تگهای خبر: الكترونیك , پزشك , خدمات , دانش بنیان
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۲
آزینیک