مدیرعامل بنیاد كرامت رضوی عنوان كرد؛

آبادیران پل پیوند نهادهای محرومیت زدا با دانش بنیان ها

آبادیران پل پیوند نهادهای محرومیت زدا با دانش بنیان ها

به گزارش آزینیک، مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی اظهار داشت: نمایشگاه آبادیران بدنبال رفع چالش های مناطق محروم و روستایی و توسعه زنجیره ارزش ظرفیتهای بومی مناطق کم برخوردار با بهره گیری از ظرفیت دانش بنیان ها است.



به گزارش آزینیک به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، محمد حسین استادآقا، نمایشگاه ملی آبادیران را که با هدف توانمندسازی و ارتقای مناطق محروم با بهره گیری از دانش، فناوری و نوآوری شکل گرفته است را مهم ترین خدمت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری خواند و اظهار داشت: ما و سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی فعال در عرصه آبادانی و پیشرفت به عنوان یک مجری که در حال فعالیت میدانی در کشور هستیم به توانایی یکدیگر آشنا نبودیم. این نمایشگاه به عنوان یک پل ما را به یکدیگر متصل کرد؛ ما شرکتها و نهادهایی که در عرصه در رابطه با ما درحال فعالیت هستند، آشنا شدیم، ارتباطات گرفتیم و درنتیجه منجر به انعقاد تفاهم نامه هایی هایی نیز شد.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، ضمن اشاره به این که معاونت علمی و فناوری با برگزاری این نمایشگاه، «ارائه خدمات بهتر به مردم» توسط نهادهای حوزه محرومیت زدای را رقم زد، اضافه کرد: بی گمان، همکاریهای انجام شده، ضمن کمک به حل چالش های مناطق کمتر برخوردار، بستری مناسب برای رشد و شکوفایی شرکت های دانش بنیان و توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور نیز فراهم خواهدنمود.
استاد آقا با اشاره به کارهای آستان قدس رضوی در حوزه محرومیت زدایی اظهار داشت: این آستان کوشش های گسترده ای برای محرومیت زدایی در دست اجرا دارد؛ در این جهت خدماتی متنوع در عرصه رسیدگی به محرومان مانند درمان، سلامت، جهیزیه، آزاد سازی و … خدمات موردی هستند که در این مجموعه درحال پیگیری است.
وی افزود: همین طور در مجموعه ما محرومیت زدایی در عرصه زیر ساخت در مناطق روستایی و محروم در دست اقدام است؛ برای مثال پروژه بهره برداری از ۵۵۰ چاهک کشاورزی در استان سیستان و بلوچستان، بهره برداری از ۲۵۰ مخزن آب آشامیدنی در ۲۵۰ روستای استان سیستان و بلوچستان که دارای بحران آبی هستند.
مدیرعامل بنیاد کرامت رضوی، «توانمند سازی» را محور مهم دیگر فعالیت آستان قدس رضوی در بحث محرومیت زدایی برشمرد و اظهار داشت: اشتغال، کارآفرینی و مهارت افزایی از بحث های اصلی این محور است.
استاد آقا اشاره کرد: در تمامی این موارد حس نیاز به شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور به وضوح حس می شود.
میوه همکاری معاونت علمی با بنیاد کرامت چیست؟
او در ادامه به تاسیس «خانه خلاق و نوآوری کرامت» ذیل بنیاد کرامت رضوی اشاره و اظهار داشت: خانه خلاق کرامت یک برنامه مشترک با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بود که برای ارائه خدمات بهتر، باکیفیت تر و از حیث اقتصادی کم هزینه تر انجام شد.
وی افزود: دراین زمینه، به این نتیجه رسیدیم که باید به سمت تشکیل و راه اندازی مجموعه های خلاق و نوآور حرکت نماییم تا دسترسی به خدمات را تسهیل کرده، کیفیت خدمات را بالاتر ببریم و علاوه بر آن بتوانیم گستره اقدامات مان را در سطح ملی و بین المللی را بیشتر نماییم و به این وسیله، مشتاقان زیارت حضرت رضا(ع) در خارج از کشور نیز که تمایل به استفاده و یا مشارکت در برنامه های آستان قدس رضوی را دارند، بهره مند شوند.
استادآقا در آخر ضمن تاکید بر این که نمایشگاه آبادیران بدنبال رفع چالش های مناطق محروم و روستایی، ایجاد اشتغال پایدار و توسعه زنجیره ارزش ظرفیتهای بومی مناطق کمتر برخوردار با بهره گیری از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، خلاق و فناور و سایر ارکان زیست بوم نوآوری و فناوری برگزار گردید، اشاره کرد: ما از فرصت این نمایشگاه استفاده خواهیم کرد و شرکت های دانش بنیانی را که در محور های مورد نیاز ما فعالیت می کنند؛ بررسی می نماییم و بعد از آن با همکاری ظرفیتهای معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان، محورهای حرکتمان را خلاق و نوآور نماییم.


منبع:

1403/03/27
12:50:53
0.0 / 5
199
تگهای خبر: ارتباطات , خدمات , دانش بنیان , فناوری
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
آزینیک