ثبت چندین دستاورد علمی در حوزه فراورده های زنبور عسل

ثبت چندین دستاورد علمی در حوزه فراورده های زنبور عسل

به گزارش آزینیک، یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهیدبهشتی موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شد.


به گزارش آزینیک به نقل از پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی، بعنوان نخستین مجموعه تولیدی کشور در حوزه عرضه انواع عسل با رتبه های «غذایی»، «دارویی-غذایی» و «دارویی»، موفق به ثبت چندین دستاورد علمی در زمینه فرآورده های زنبور عسل شد. ثبت اختراع و کسب دانش فرآیند تولید مکمل گرده گل زنبور عسل (دارای شناسنامه اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی) و همینطور ثبت اختراع دانش فنی رتبه بندی و تولید عسل دارویی-درمانی (دارای اصالت، سلامت، کیفیت و منشاء گیاهی)، دو نمونه از موفقیت های این واحد دانش بنیان در چرخه‌ی صنعتی کشور است که توانسته مجوز آنها را از سازمان غذا و دارو کسب و دریافت کند. در ادامه‌ی فعالیتهای این مجموعه‌ی دانش بنیان در عرصه‌ی صنعت و اقتصاد کشور، در حوزه تدوین و نگارش قوانین و استانداردهای ملی و بین المللی در زمینه فرآورده های زنبور عسل هم دستاوردهای مختلف و متنوعی را کسب کرده و مقرر است مرکز تحقیقات فرآورده های زنبور عسل را در دانشگاه شهید بهشتی راه اندازی کند.

1401/10/21
08:22:14
0.0 / 5
473
تگهای خبر: دانش بنیان , دانشگاه , صنعت , فناوری
این مطلب آزینیک را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط آزینیک
نظرات خوانندگان آزینیک در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۴
آزینیک